Hlavní obsah

Nové iPhony se mají začít prodávat 25. září

Novinky, mif

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Stalo se již téměř pravidlem, že na podzim uvádí společnost Apple na trh novou generaci svých chytrých telefonů. Letos by se iPhony měly v obchodech objevit na konci září. Upozornil na to server Mobile News.

Foto: mif, Novinky

Letos by se měly ukázat hned tři nové iPhony. (Ilustrační foto)

Článek

Redaktorům serveru Mobile News se údajně dostal do ruky e-mail s interní komunikací Vodafonu, ve které je jasně uvedeno, že nové iPhony se na pultech obchodů objeví přesně 25. září. Předobjednávky by pak měly začít údajně 18. září.

Apple uniklé informace nijak oficiálně nekomentoval. To ale není nijak divné, zaměstnanci amerického počítačového giganta se totiž o nových produktech nevyjadřují prakticky nikdy před jejich oficiální premiérou.

Tři nové iPhony

Letos bychom se podle již dříve uniklých informací měli dočkat hned tří nových iPhonů. V první řadě by se mělo jednat o nástupce aktuálně nabízených modelů – menší iPhone 6S a větší iPhone 6S Plus. Hlavní novinkou by měla být funkce Force Touch, kterou disponuje i nový Macbook. V podstatě jde o technologii, díky které je displej schopen rozeznat více intenzit přítlaku, což může být využito například pro pohodlnější ovládání.

Lze také očekávat, že obě novinky si polepší v otázce výkonu, vzhled a rozměry by nicméně měly být zachovány jako u aktuálně nabízené generace – iPhony 6 a 6 Plus.

Ukázat by se měl navíc ještě levnější iPhone 6C, který bude vybaven plastovým krytem na zadní straně. Novinka může na uniklém snímku na první pohled připomínat iPhone 5C, který se aktuálně doprodává. Přístroj na fotografii má ale v domovském tlačítku zabudovanou čtečku otisků prstů, kterou stará pětka nedisponovala. [celá zpráva]

Foto: repro macworld.co.uk

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám