Hlavní obsah

Mobilní hra Čtyřlístek a poklad je již volně ke stažení

Novinky, hlw, mif

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Legendární skupina českých animovaných postaviček se vrací v podobě právě vydané mobilní hry Čtyřlístek a poklad určené pro telefony Nokia. Fifinka, Bobík, Myšpulín a Pinďa se v ní budou snažit najít bájný poklad Aztéků. Hra je od středy dostupná zdarma v mobilním obchodě Ovi Store.

Foto: Novinky

Hra Čtyřlístek a poklad

Článek

V plošinové hře Čtyřlístek a poklad si může hráč zvolit, za kterého ze čtyř kamarádů chce hrát. Děj hry zavede hlavní hrdiny do starého chrámu v Mexiku - Bobík totiž zdědil mapu k pokladu po svém strýčkovi.

Při výpravě jsou však dobrodruhům na stopě tamní bandité. Tím začíná závod, kdo se dostane na vrchol chrámu jako první a získá tak bájný poklad Aztéků.

Foto: Novinky

Ukázka ze hry Čtyřlístek a poklad

Cestou slavná čtyřka překonává různé nástrahy a nebezpečí, jako jsou nejrůznější skluzavky či pohyblivé kameny, přes které musí skákat k vrcholu. Celkové skóre si je navíc možné vylepšit o různé bonusové předměty, které cestou hráč sbírá.

Žádnou oslnivou 3D grafiku po vzoru dnešních akčních stříleček rozhodně nečekejte. To ale vůbec nevadí, nový titul nabízí jednoduché animace, které jsou pro Čtyřlístek tolik typické.

Foto: Novinky

Ukázka ze hry Čtyřlístek a poklad

Hra je propojena s Facebookem, na který může hráč poslat nejvyšší dosažené skóre. V době prázdnin je pak možné soutěžit o různé ceny za nejlepší výkony.

Hra Čtyřlístek a poklad je určena pro chytré telefony s operačním systémem S60 5th edition a novějším. Zahrát si jí tak budou moci například majitelé Nokií N8, C7, E7, C6, 5230, C5-03, 5800 či N97. Hra je ke stažení zdarma.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám