Hlavní obsah

Extrémně tenký mobil od Motoroly dorazil do Česka, ceny startují na 13 tisících

Novinky, mif

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Společnost Motorola uvedla na tuzemský trh chytrý telefon Razr, který byl odhalen na konci října. Novinka zaujme vysokým výkonem a tloušťkou pouhých 7,1 milimetru, díky čemuž patří k nejtenčím přístrojům na světě. Ceny Motoroly Razr startují na hranici 13 tisíc korun.

Článek

Nejlevněji je možné novou Motorolu Razr zakoupit podle tuzemského srovnávače cen Zboží.cz, který provozuje společnost Seznam.cz, za 13 090 Kč. Do 13 800 korun novinku nabízí dalších 11 obchodů.

Najdou se ale i prodejci, kteří si za tento extrémně tenký telefon nechají zaplatit téměř 15 000 korun. Velká část obchodníků již má přístroj, který pracuje pod operačním systémem Android, skladem.

Motorola Razr je vybavena dotykovým displejem s úhlopříčkou 4,3 palce a rozlišením 540 x 960 obrazových bodů. Srdcem telefonu je dvoujádrový procesor Cortex-A9 taktovaný na frekvenci 1200 MHz.

Pro uložení dat disponuje přístroj 16GB pamětí, kterou je možné dále rozšiřovat pomocí paměťových karet typu microSDHC. Ve výbavě nechybí ani GPS, WiFi, Bluetooth či 8MPx fotoaparát s automatickým ostřením diodovým bleskem, který dokáže natáčet i videa.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám