Hlavní obsah

Odolná skla ochrání telefon. Pomohou také před šmíráky a hackery

Novinky, ort

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Novou edici odolných skel pro chytré telefony s logem nakousnutého jablka představila společnost PanzerGlass. Ta kromě ochrany před rozbitím nabízí ještě šikovné funkce proti šmírákům a hackerům.

BEZ KOMENTÁŘE: Nová edice odolných skel PanzerGlass Privacy CamSliderVideo: archív výrobce

 
Článek

Nová skla PanzerGlass Privacy CamSlider nabízejí v první řadě speciální vrstvu, díky které je obsah displeje telefonu viditelný pouze ze zorného úhlu uživatele. Když se tedy na něj snaží podívat někdo z boku, nic neuvidí.

Foto: Stephen Lam, Reuters

Osmičky nabízí bezdrátové nabíjení.

Kromě ochrany před šmíráky může přijít vhod také ochrana před hackery. Odolná skla totiž mají speciální CamSlider, prostřednictvím něhož je možné zakrýt kdykoliv čelní kameru přístroje. I pokud se tedy nějaký počítačový pirát na dálku do přístroje dostane, bude mu čelní kamera k ničemu.

Odolná skla PanzerGlass Privacy CamSlider, která by měla odolat poškrábání i nárazům a následnému rozbití, jsou dostupná pro iPhony 6, 6s, 7, 8 a samozřejmě také pro větší varianty těchto modelů se slůvkem Plus v názvu. Cena bílého i černého provedení vyjde na 999 Kč.

Odolná skla pro zakřivené displeje

PanzerGlass přinesl před Vánocemi také odolná skla pro Galaxy S9 a S9+, tedy pro vlajkové lodě Samsungu se zakřiveným displejem. Zajímavé je, že skla jsou na rozdíl od většiny konkurentů lepena po celé ploše, což by se mělo pozitivně podepsat na odolnosti a spolehlivosti skla. Většina konkurenčních modelů pro zakřivené obrazovky je totiž lepena pouze po stranách.

Zakřivenou variantu si výrobce cení na 1199 Kč.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám