Hlavní obsah

Apple ukáže nové iPhony. A řadu dalších novinek

Novinky, mif

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

V nové centrále společnosti Apple finišují přípravy na velkou tiskovku, na které budou v úterý večer odhaleny novinky s logem nakousnutého jablka pro předvánoční trh. Je již takřka jisté, že na akci budou k vidění i nové iPhony, nejspíše budou hned tři. IPhony přitom nebudou jediným lákadlem tohoto večera.

Foto: mif, Novinky

Ilustrační foto

Článek

Termín konání tiskové konference potvrdil před dvěma týdny americký počítačový gigant přímo na svých webových stránkách. Vyvěsil na nich pozvánku na „setkávací akci“.

Co na ní bude k vidění, zatím zástupci Applu neprozradili. Přesto je s ohledem na podobné akce z loňských let takřka jisté, že k vidění budou právě iPhony. Zástupci firmy také potvrdili, že tiskovkou bude provázet samotný šéf Applu Tim Cook.

Foto: archív výrobce

Pozvánka na tiskovku společnosti Apple.

Start prezentace je naplánován na úterní večer, přesně od 19.00 středoevropského času. Podle neoficiálních informací by měly být na akci k vidění chytré hodinky Apple Watch a další generace multimediálního centra Apple TV.

Novinky.cz budou akci sledovat. Přímo v tomto článku tak budou večer uvedeny všechny důležité informace o nových produktech.

O tom, co by nové iPhony měly umět, se můžete dočíst v našem dřívějším článku. [celá zpráva]

Připomenout si také můžete, jak to vypadalo, když Apple ukázal před deseti lety světu vůbec první iPhone. [celá zpráva]

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám