Hlavní obsah

Apple ukáže nové iPhony prý už za dva týdny

Novinky, ort

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

V kuloárech se již nějakou dobu šeptá o tom, že společnost Apple velmi brzy odhalí novou generaci iPhonů. Fanoušci by se dvou nových telefonů s logem nakousnutého jablka měli dočkat už za dva týdny.

Foto: Beck Diefenbach, Reuters

Aktuálně nabízený iPhone 6S

Článek

Tisková konference k uvedení je údajně podle serveru Mac Rumors naplánována na středu 7. září. To však zástupci amerického počítačového gigantu zatím oficiálně nepotvrdili a ještě ani novinářům nerozeslali na akci pozvánky.

Vyšší výkon především

O chystaných jablečných smartphonech se již před časem rozpovídal Evan Blass, který již několikrát informoval o nových přístrojích ještě před jejich oficiální premiérou.

Podle něj bychom se měli dočkat nových smartphonů společnosti Apple v týdnu od 12. září. Konkrétně by se mělo jednat o iPhone 7 a 7 Plus. Oba modely by se od sebe měly lišit především úhlopříčkou displeje – menší nabídne 4,7 palce a větší 5,5 palce.

Od aktuálně nabízených iPhonů 6S a 6S Plus by se měly novinky lišit pouze kosmeticky, alespoň co se vzhledu týče. Naopak v otázce výkonu si chystané smartphony polepší, fungovat totiž budou s novým čipem Apple A10.

Foto: archív výrobce

Apple iPhone 6S a 6S Plus

Menší iPhone 7 by se měl dočkat fotoaparátu s optickou stabilizací. Ta byla u aktuálních šestek výsadou pouze většího bratříčka. Dlouho se spekuluje také o tom, že americký počítačový gigant nevybaví nové iPhony klasickým sluchátkovým konektorem jack 3,5 mm.

Zástupci amerického počítačového gigantu zatím pochopitelně konkrétní parametry obou novinek nepotvrdili. Jasno by nicméně mělo být už za dva týdny.

Může se vám hodit na službě Zboží.cz:

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám