Hlavní obsah

T-Mobile výrazně zlevní volání do zahraničí

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Výrazně levnější volání do zahraničí nabídne svým zákazníkům od února mobilní operátor T-Mobile. V rámci neomezených tarifů S námi bude možné do okolních zemí telefonovat nově za 6,99 Kč za minutu. Snížení cen doprovází také zjednodušení nabídky.

Foto: Petr Hloušek, Právo

Článek

„Spokojenost našich zákazníků je naší prioritou, proto pevně doufáme, že zjednodušení a zlevnění nabídky mezinárodních hovorů u nové řady tarifů S námi pro ně bude přínosem,“ řekl Milan Hába, ředitel řízení kategorie a produktů, a dodal: „Při hovorech do zemí sousedících s naší republikou tak klienti ušetří téměř 15 Kč za minutu, u Slovenské republiky 7,50 Kč za minutu.“

Přehled zón pro novou řadu tarifů S námi
ZónaCena za minutu (s DPH)Země
Okolní státy6,99 KčSlovensko, Německo, Polsko, Rakousko
Evropa12 KčAlbánie, Andora, Belgie, Bělorusko, Bosna a Hercegovina, Bulharsko, Chorvatsko, Černá Hora, Dánsko, Estonsko, Faerské ostrovy, Finsko, Francie, Francouzská Guyana, Gibraltar, Guadeloupe, Irsko, Island, Itálie, Kosovo, Kypr, Lichtenštejnsko, Litva, Lotyšsko, Lucembursko, Maďarsko, Makedonie, Malta, Martinik, Monako, Moldavsko, Nizozemsko, Norsko, Portugalsko, Reúnion, Rumunsko, Rusko, Řecko, San Marino, Slovinsko, Spojené království, Srbsko, Španělsko, Švédsko, Švýcarsko, Turecko, Ukrajina, Vatikán
Svět30 KčZbytek světa
Satelitní sítě200 KčInmarsat B, Inmarsat M, Iridium (8817, 8818), Maritime Comm. Inmarsat A, Inmarsat Aero, Inmarsat M4, Iridium (8816)

Konkurenční Vodafone nabízí volání do zahraničí v rámci volných minut svých neomezených tarifů. Po vyčerpání volných minut je cena 11,50 Kč za minutu. U ostatních tarifů cena startuje na 7,26 Kč za minutu. U Telefóniky volání začíná na 12,48 Kč za minutu.

Podle statistiky T-Mobilu jsou třemi nejoblíbenějšími destinacemi pro volání do zahraničí Slovensko, Německo a Polsko. Ročně tuto službu využívá téměř 900 000 unikátních zákazníků.

Nejdelší hovory pak probíhají do Vietnamu, Moldavska, Ázerbájdžánu, Japonska a USA.

Největší příznivec telefonátů do zahraničí z řad rezidenčních zákazníků provolal za měsíc do ciziny 19 hodin. Operátor zaznamená měsíčně v průměru čtvrt miliónu zákazníků volajících do ciziny.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám