Hlavní obsah

Nejlepší fotomobil od Samsungu zlevnil o tisíce

Novinky, zgl

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Společnost Samsung zahájila prodej chytrého fotomobilu Galaxy S4 zoom letos v červenci. Oficiální cena tehdy byla stanovena na 11 799 Kč, za jedenáct tisíc se přístroj nabízel ještě v září. Nyní však obchodníci tento top model zlevnili o tisíce korun.

BEZ KOMENTÁŘE: Samsung Galaxy S4 zoomVideo: Samsung

 
Článek

Podle nákupního rádce Zboží.cz, který provozuje společnost Seznam, se však ceny modelu Galaxy S4 zoom značně různí. Zatímco nejlevněji je možné fotomobil sehnat za 8385 Kč, některé nabídky se šplhají až k hranici 13 tisíc korun. Chytrý telefon od Samsungu nabízí více než stovka prodejců.

Foto: Samsung

Galaxy S4 zoom

Telefon pracuje s 1,5GHz dvoujádrovým procesorem, 1,5 GB operační paměti a 4,3palcovým displejem s rozlišením 960 x 540 obrazových bodů. K dispozici je dále 8GB úložný prostor, který je možné dále rozšiřovat prostřednictvím paměťových karet typu microSD.

Největším lákadlem je samozřejmě fotoaparát. Základem je CMOS snímač s rozlišením 16 MPx. Jako první na trhu nabízí Galaxy S4 zoom desetinásobný optický zoom. Nechybí ani optická stabilizace obrazu či zabudovaný xenonový blesk.

Foto: Samsung

Galaxy S4 zoom

Samozřejmostí jsou pokročilé funkce, jako je například Dual Camera. Díky ní jsou oba fotoaparáty (na zadní a přední straně) používány současně, a to i při natáčení videa. Podle jihokorejského elektronického giganta se tak už nebude stávat, že z momentek bude vynechána osoba, která je pořizuje.

Co nejvyšší kvalitu fotografií pak zajišťuje technologie Drama Shot. Ta je schopna vytvořit kontinuální časosběrný záznam – během čtyř sekund dokáže zachytit až sto snímků. Uživatel si pak vybere ty nejlepší.

Foto: Samsung

Galaxy S4 zoom

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám