Hlavní obsah

Vodafone postihl výpadek sítě, problémy hlásili lidé z celého Česka

Novinky, mif

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Aktualizováno

Zákazníci společnosti Vodafone se v celé republice potýkali od úterního poledne s výpadky mobilního signálu. Nefungoval jim internet, hlasové hovory ani odesílání a přijímání textových zpráv. Problémy se sítí potvrdil Novinkám i samotný operátor.

Foto: Ondřej Kořínek, Novinky

Článek

„Aktuálně se mohou někteří naši zákazníci z technických důvodů setkat s potížemi se signálem,“ uvedli zástupci operátora ve 13 hodin na svých facebookových stránkách.

Před druhou hodinou však byly služby většině zákazníků opět zprovozněny. „Zákazníkům, kteří měli kolem poledne problém s přihlášením do sítě, doporučujeme nyní telefon restartovat. V tuto chvíli by mělo být přihlášení do sítě a služby opět funkční. Někteří zákazníci z oblasti Prahy 5 mohou ještě zaznamenat komplikace s 2G daty, na nápravě pracujeme,“ řekla Novinkám Adéla Konopková z tiskového oddělení Vodafonu.

Co způsobilo výpadek, zatím operátor neuvedl. „Příčiny, které potíže se signálem způsobily, nyní analyzujeme. Všem, které dnešní komplikace postihly, se velice omlouváme,“ dodala Konopková.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám