Hlavní obsah

Nejvýkonnější smartphone na planetě se v Česku prodává za 8500 Kč

Novinky, mif

Do České republiky dorazil aktuálně nejvýkonnější chytrý telefon na trhu Xiaomi MI2S. Ten se navíc snaží zákazníky zaujmout i velice nízkou cenou, která je proti konkurenčním modelům mnohdy poloviční. Vyplývá to z informací nákupního rádce Zboží.cz, který provozuje společnost Seznam.

Foto: Xiaomi Tech

Xiaomi MI2S

Článek

Ty nejlepší chytré telefony se v dnešní době prodávají zpravidla za více než 14 tisíc korun, některé modely ale klidně i za 20 000 Kč. V tuzemských obchodech je podle Zboží.cz Xiaomi MI2 možné sehnat za 8500 Kč, v zahraničních dokonce ještě o dvě tisícovky levněji. V prodeji je také 32GB verze, která vyjde na 10 000 Kč.

Smartphone je vybaven výkonným čtyřjádrovým čipem Krait 300 s frekvencí 1,7 GHz z čipsetu Snapdragon 600. Dále pak grafickým jádrem Adreno 320 a 2 GB operační paměti. Podle hodnocení benchmarku AnTuTu výkonnější platforma neexistuje.

Foto: Xiaomi Tech

Xiaomi MI2S

Xiaomi MI2 má 4,3palcový displej s rozlišením 1280 x 720 obrazových bodů. Pro uložení dat slouží 16GB vestavěná paměť (v prodeji také 32GB verze). Samozřejmostí je podpora bezdrátových sítí WiFi a Bluetooth či integrovaný fotoaparát s rozlišením osm megapixelů.

Společnost Xiaomi Tech je výrobou extrémně výkonných smartphonů, které nabízí za atraktivní cenu, velmi známá. Už loni byl prodejním hitem předchůdce Xiaomi MI2. [celá zpráva]

Foto: Xiaomi Tech

Xiaomi MI2

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám