Hlavní obsah

Chcete Samsung Galaxy S4 zadarmo? Stačí se na něj hodinu dívat

Novinky, mif

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

S opravdu lákavou nabídkou přišel švýcarský mobilní operátor Swisscom. Každý člověk, který se bezplatně registroval na webových stránkách, mohl vyhrát nový chytrý telefon Samsung Galaxy S4. Jediné, co bylo potřeba udělat, je 60 minut se dívat bez přestávky na mobil. Úkol byl ale pro spoustu soutěžících daleko těžší, než by se mohlo na první pohled zdát.

Netradiční soutěž o Samsung Galaxy S4Video: Samsung

 
Článek

Nabídce vyhrát telefon v ceně přesahující hranici 15 tisíc korun neodolaly desítky lidí. Jak se ale podle zveřejněného videa zdá, hodinovou výzvu zvládl jen jeden vytrvalec. Sledování telefonu totiž soutěžícím zástupci operátora na hlavním nádraží v Curychu řádně stěžovali.

Kromě neodbytných turistů, policejní hlídky a přihlížejícího davu se na scéně objevili dokonce i motocykloví závodníci. Hráči přitom nesměli ani na zlomek vteřiny spustit z poutače s mobilem zrak.

Foto: Samsung

Samsung Galaxy S4

Originální akce si kladla za cíl propagovat smartphone Galaxy S4 a jeho hlavní přednost – bezdotykové ovládání. Například při přehrávání videa stačí, aby se uživatel podíval jinam než na displej a záznam se automaticky pozastaví. Ke spuštění dojde opět ve chvíli, kdy vestavěná kamera detekuje oči směřující na monitor.

Obdobná technologie je k dispozici také při čtení e-mailu nebo procházení webových stránek. Telefon vnímá pohyb obličeje a automaticky posouvá text nahoru nebo dolů. Podporována jsou i gesta rukou, což přijde vhod, pokud je přístroj umístěn v dokovací stanici nebo leží na stole. Mávnutím je možné měnit skladbu i přijímat telefonní hovory. [celá zpráva]

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám