Hlavní obsah

Operátoři v Česku lákají zákazníky na vánoční akce a slevy

Právo, Novinky, Miloslav Fišer, Martin Procházka

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Stejně jako každý rok i letos mobilní operátoři rozdávají před Vánoci dárky. Můžete tak získat mobil, volné MMS nebo zlevněné služby.

Foto: Profimedia.cz

I v letošním roce se operátoři začali předhánět, kdo přijde s lepší předvánoční nabídkou.

Článek

Telefónika O2 nabízí několik časově omezených zvýhodnění, které platí po aktivaci služby 12 týdnů, nejpozději však do 31. prosince. Se slevou tak můžete mít dlouhé hovory, kdy po prvních třech minutách zpoplatněných 15 korunami platíte za každou další minutu hovoru 0,50 Kč. Po třech měsících se minutová cena zvedne na standardní 1 Kč.

Můžete využít i internet v mobilu u předplacených karet se slevou 50 procent na 12 týdnů od aktivace služby, zvýhodněná cena je 20 Kč za týden. Tarifní zákazníci mají možnost zkoušet službu měsíc zdarma.

Lidé, kteří si do konce roku koupí a dobijí alespoň třemi stovkami novou předplacenou kartu s tarifem O2 NA!PISTE nebo O2 NA!HLAS, získají třikrát 50procentní bonus při dobití kreditu. Maximální výše bonusu je 1000 korun na jedno dobití. Dobít je třeba částkou alespoň 300 korun, na bonus je nárok jednou měsíčně, přičte se tedy vždy k prvnímu dobití v tom kterém měsíci.

Sleva se vztahuje i na neomezené volání na jedno zvolené číslo v síti O2. Při hovorech na pevnou linku se platí 9,50 Kč a na mobil 24,50 Kč týdně. V akci je i mobil Samsung Corby za 3895 Kč a k němu Samsung C3050 zdarma. Telefon je možné koupit při pořízení či prodloužení tarifů O2 [:kůl:] nebo jednoho z tarifů O2 Neon. Je ale třeba uzavřít smlouvu na dva roky.

T-Mobile rozdá 100 000 telefonů

T-Mobile zase od listopadu do 20. prosince pořádá vědomostní hru, v níž každou hodinu vyhraje 84 soutěžících, kteří nejrychleji odpovědí, telefon Samsung 1120 nebo Nokia 1661. Soutěže se mohou účastnit jak paušální klienti T-Mobile, tak lidé s předplacenou Twist kartou. Celkem mezi své zákazníky T-Mobile rozdělí 100 tisíc mobilů.

Pro nové zákazníky si operátor připravil také víkendové volání v síti T-Mobile do konce roku zdarma. Společně s novou smlouvou získají zákazníci také tisícikorunové zvýhodnění na šest vybraných mobilních telefonů. Konkrétně na modely Nokia 6303 classic black, Nokia 6303 classic silver, Sony Ericsson W995, Samsung S8000 Jet, Samsung Star a Nokia E52.

Pro nové zákazníky T-Mobile zvýhodnil také internet v mobilu. Pořídit si tarif Surf+ je možné se slevou 25 procent, tedy za 178,50 Kč. Podnikatelé dostanou jako vánoční dárek k nové smlouvě k minutovému tarifu do konce roku 50 volných minut na volání do všech sítí.

Vodafone láká na MMS a internet

Vodafone nabízí svým zákazníkům měsíčně 77 multimediálních zpráv MMS do všech sítí zdarma, a to do 28. února příštího roku. Po únoru bude balíček pro tarifní zákazníky stále k dispozici za 77 korun měsíčně.

Do své nabídky Vodafone před Vánocemi zařadil také zajímavý fotorámeček, který obsahuje mobilní SIM kartu. Díky ní je možné z mobilních telefonů přímo do fotorámečku posílat MMS. Ty se pak automaticky na fotorámečku zobrazují. Jeho cena je 2977 Kč.

Pro firemní zákazníky Vodafone připravil dárek ve formě poloviční slevy na mobilní připojení k internetu. Mobilní Připojení na stálo s měsíčním FUP 3GB si mohou nyní na čtyři měsíce pořídit za 325 měsíčně.

U:fon nabízí předplacený internet v mobilu 

Hlavním bodem vánoční nabídky nejmladšího českého mobilního operátora je předplacený 3G mobilní internet. Zapotřebí je koupit USB modem za 1890 korun, ke kterému navíc operáto přidává třistakorunový kredit. Až do 1. ledna je připojení k internetu zcela zdarma. Po skončení vánoční akce zaplatí zákazník 30 Kč za každý kalendářní den, kdy se připojí k internetu.

Slevu 50 % získají noví zákazníci, kteří si u U:fona aktivují tarif Za 400 Duo. Ten je místo 400 Kč měsíčně vyjde na 200 korun. Pro ně je připravena také akce, díky níž mohou získat jeden ze tří typů dotovaných mobilních telefonů za 1 Kč, pokud si pořídí telefon s paušálem 300 Kč a 200 volnými minutami do pevných linek. 

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám