Hlavní obsah

Videohra Orbital Destruction – na oběžné dráze to jiskří

Novinky, Radovan Blažek

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Představte si, co se nestalo: jednoho krásného dne se na matičku Zemi snesla hejna mimozemských lodí s nepřátelskými úmysly. Jak takový problém řešit? Ano, správně, jedním superhrdinou, jímž jste právě vy.

Článek

Když si k výše uvedenému úvodu příběhu, ze které prýští jedno klišé vedle druhého, přidáte jméno tvůrce, jímž je skupina MyPlayCity, dostanete přesný obrázek o tom, co lze od hry očekávat.

Nedostanete tedy žádné hluboké úvahy o smyslu života, ale jen jedno obranné dělo s nekonečnou municí. K čemu ji bude nutné použít, není třeba rozvádět. Hře by se tak mohlo vytknout, že je možná až příliš primitivní – nečeká se od vás žádná nutnost vypracování strategie nebo čehokoli jiného. Zkrátka jen sedíte a až reflexivně střílíte po všem, co se mihne na obrazovce.

Na druhou stranu, vše co hře chybí v originalitě nebo zábavnosti, vrchovatě vyvažuje ve svém grafickém zpracování. Mohli bychom tak dlouhou dobu mluvit o hýřících barvách a velkolepých efektech, které se projevují hlavně při četných explozích, ale není toho třeba – můžete si je vychutnat na vlastní oči sami.

DOWNLOAD, homepage, 42 MB, 7/10

Reklama

Související články

Výběr článků

Načítám