Hlavní obsah

Hrajeme zdarma: Storm Over the Desert – pouštní invaze

Novinky, Radovan Blažek

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Roztomilé retro – tak taková slova se jako první derou na povrch při pohledu na předělávku zpracovávající téma vojenských operací v Perském zálivu na počátku devadesátých let.

Článek

Základem všeho je čtyřčlenná formace tanků. Ty si můžete do jisté míry rozmístit podle svých požadavků (rychlý postup vpřed nebo důkladná obrana). Na vás je pak vedení záludnou pouští. Je vhodné se vyhnout jak zrádným skaliskům, tak minovým polím.

Jinde na vás samozřejmě čekají nepřátelé fanaticky chránící svou zem. Většinou ovšem skončí pod koly tanků anebo jejich raketami. Za takto získané body je možné stávající vozidla vylepšovat, anebo nakoupit nové.

Jak už bylo řečeno v úvodu, hra skvěle napodobuje atmosféru počátku devadesátých let, a to nejen v tématice, ale i v způsobu zpracování. Takové grafické pojetí může leckomu připadat odpudivé, pro pamětníky má však vlastní neopakovatelné kouzlo.

Reklama

Související články

Výběr článků

Načítám