Hlavní obsah

VIDEO: Zběsilé pouliční závody motorek, kde se nevyplácí nabourat

Novinky, mif

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Burnout Paradise je sportovní videohra plná ilegálních pouličních závodů s jediným cílem – být nejrychlejší. Automobilové honičky však za půl roku od vydání hry mohly leckoho omrzet. Ve čtvrtek však EA Games vypouští speciální bezplatnou aktualizaci s názvem Burnout Paradise Bikes. Na své si tedy přijdou i fanoušci motorek.

Článek

V novém balíčku Bikes si hráči zvolí jednu ze dvou rychlých motorek s jezdcem mužského nebo ženského pohlaví a zahájí úplně novou kariéru s cílem získat řidičák na mašinu. Součástí balíčku je 38 nových závodů na čas. Některé se odehrávají ve dne (Burning Ride), jiné v noci (Midnight Ride).

Hráči budou moci sledovat nejen východ slunce nad Paradise City nebo rudý zapadající kotouč za soumraku, ale díky novému 24hodinovému systému přímo ve hře zažijí prázdné silnice o půlnoci a ranní dopravní špičky. Na motorkách se jde v Burnout Paradise prohánět také v typickém on-line módu „Freeburn“.

Ten umožňuje nepřerušované on-line hraní, do nějž lze kdykoli vstoupit a zase jej opustit. Mód je navržen tak, aby jednoduchým způsobem přiblížil začátečníkům hraní na síti, mohli se v něm setkávat kamarádi, daly se provádět různé triky a páchat bouračky v rozlehlém prostředí otevřeného města.

Burnout Paradise již nyní nabízí ve Freeburn módu více než 350 kooperativních soutěží a Bike Pack k nim přidává dalších 70. Z nich je polovina standardních a druhá polovina na čas pro ty, kdo mají rádi trochu více napětí.

Více informací o hře Burnout Paradise se dozvíte v naší recenzi.

Reklama

Související články

VIDEO: Zubo - hororová hra pro nejmenší

Pro nejmenší uživatele si přichystala společnost EA Games hororovou videohru s názvem Zubo. V rámci videohry vstoupí hráči do světa Zubalonu, aby zde pomohli...

Výběr článků

Načítám