Hlavní obsah

On-line hry: Holky z eSuby si zahrají na největší LANpárty světa

Novinky, Jakub Trulík

Už za týden, 25. listopadu, odstartuje v Jönköpingu další ročník DreamHack Winter. Letošní novinkou této největší LANpárty na světě je, že se na jihu Švédska bude hrát také dívčí turnaj v Counter-Strike 1.6, na němž budeme mít své zastoupení.

Článek

eSubačky jsou mezi pěticí pozvaných celků

V soutěži, která se pod názvem DreamHack On Tour IO Female ALLSTARS odehraje ve dnech 26. a 27. listopadu, bude totiž mezi jedenácti dívčími celky figurovat také česká sestava eSuba, jež dokonce jako jedna z pěti dostala od organizátorů přímou pozvánku.

Na turnaji o peněžní odměny ve výši téměř 4500 euro v hotovosti a věcné ceny od partnerů z Intelu a Hewlett-Packard měly hrát také vicemistryně ESWC 2010 z fnatic, ovšem jejich organizace se je tento týden rozhodla propustit, a tudíž se na DH Winter nepředstaví.

Z aktuálně předních klanů světa budou ještě chybět Američanky z SK Gaming (dlouhou dobu nejlepší tým světa a také vítěz posledního ESWC), které se rozhodly soutěž vynechat. Každopádně i tak se bude na co dívat, a to nejen díky spoustě krásných slečen, ale především turnajovému obsazení. Představí se zde Brazilky z Made in Brazil, The Natalia Team, Francouzky Millenium a Team LDLC, Rusky mousesports s TBA-Team, Němky z Team ThermalTake a Frankfurt 69ers, Španělky Team Wizards a Belgičanky Intel Game Angels.

Naše "eSubačky", jak se holkám v sestavě jance, Barciska, Danka, Dominica, Nikkuska přezdívá, to na své švédské premiéře tedy nebudou mít nijak lehké. Každopádně, jak prozradila kapitánka jance, tým pomýšlí až na medailové pozice a na akci se pečlivě připravuje každodenním tréninkem. Pomůže jim určitě také fakt, že se doma připravují často s mužskými soupeři, například koncem října se zúčastnily Mezihernového turnaje, kde došly až do play-off.

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám