Hlavní obsah

Nový díl Angry Birds přinese to nejlepší z Hvězdných válek

Novinky, mif

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Už příští týden plánuje herní studio Rovio vydat nové pokračování populární hry Angry Birds, které bude inspirováno legendární ságou Star Wars. Vývojáři uvedli, že se fanoušci mohou těšit na hvězdné obsazení – chybět nebude odvážný Luke ani princezna Leia.

Angry Birds Star Wars

 
Článek

Rovio vydalo i první video, které zachycuje, jak bude hra vypadat. Základní děj bude stejný jako v předchozích pěti epizodách. Zástupci ptačí říše jsou naštvaní, protože jim představitelé vepřového království ukradli vajíčka a chtějí si je udělat k večeři.

Cílem je nasměrovat ptáčky tak, aby „pozabíjeli“ všechna prasata. Ve hře se přitom objevují zástupci různých čeledí, přičemž každý má jiné přednosti. Nově budou ale hrdinové vybaveni také dalšími zbraněmi, jako jsou hvězdné meče či pistole s laserovými paprsky.

Foto: Rovio

Angry Birds: Star Wars

Hra Angry Birds: Star Wars bude ke stažení od čtvrtka 8. listopadu pro platformy iOS, Android, PC, Mac, Windows 8 a Windows Phone.

Nová hra není to jediné, co tvůrci chystají. Podle serveru IMDb chystá Rovio animovaný film, který by se měl v kinech objevit v roce 2015. Jako poradce se na projektu bude podílet David Maisel, který působil ve studiích Marvel a Walt Disney. [celá zpráva]

Reklama

Výběr článků

Načítám