Hlavní obsah

Největší veletrh počítačů a elektroniky na planetě bude patřit hráčům

Novinky, Miloslav Fišer

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Od 6. do 9. ledna se do amerického Las Vegas sjedou fanoušci počítačů a elektroniky z celého světa. V tento termín zde totiž bude stejně jako každý rok probíhat největší veletrh spotřební a výpočetní techniky Consumer Electronics Show (CES). Letošní ročník bude patřit především hráčům.

Článek

V rámci veletrhu CES se bude konat výstava Gaming Showcase, která bude věnovaná oblasti herního hardwaru a softwaru. Přes 35 vystavovatelů představí na více než 900 metrech čtverečných ty nejžhavější novinky z herního světa.

“V herním světě je CES povinnou zastávkou pro inovativní herní produkty a umožní návštěvníkům na vlastní kůži zažít budoucnost herního průmyslu, která je tvořena řadou novátorských společností,” řekla Karen Chupka, senior viceprezidentka pro události a konference.

Na akci budou k vidění novinky od společností AMD, HP, Intel, Lenovo, LevelUp, Logitech, Microsoft, nebo například Sony. Po 16 letech se na akci opět ukáže také společnost Nintendo, která se až doposud CESu neúčastnila.

Chybět nebudou ani vývojáři a vydavatelé, jako je Alcazar Entertainment, Cosmi, DC Comics/Warner nebo DreamWorks Animation.

Reklama

Výběr článků

Načítám