Hlavní obsah

Největší herní veletrh startuje příští týden

Novinky, mif

Už příští týden se pro širokou veřejnost otevřou brány největšího herního veletrhu E3. K vidění budou přinejmenším desítky nových her, které se budou snažit bojovat o přízeň uživatelů v následujících měsících. Chybět by neměly ani nové herní sestavy a v neposlední řadě i televizní konzole.

Internetové stránky herního veletrhu E3

Článek

Svátek všech herních nadšenců se totiž bude konat od úterý 14. do čtvrtka 16. června v americkém Los Angeles. Novináři nicméně na tiskové konference a výstaviště budou mít přístup už od pondělka, první novinky tak budou světu představeny hned zkraje týdne.

Je prakticky již jisté, že největší světová herní studia odhalí na akci své plány na další měsíce. Nové hry by měly jako první přinést společnosti EA a Bethesda.

Ukáže se nový Xbox?

Na pondělí večer je pak plánovaná tiskovka společnosti Microsoft, kde by mohl být podle dřívějších informací k vidění vylepšený Xbox One. Zástupci amerického softwarového gigantu ale pochopitelně jeho příchod ještě oficiálně nepotvrdili.

Foto: Microsoft

Xbox One s novým Kinectem

Podle serveru Kotaku by měla být zmiňovaná televizní konzole postavena na stejných součástkách jako aktuálně nabízená verze, novinka však bude výrazně kompaktnější. [celá zpráva]

Na pondělní večer nenaplánoval Microsoft patrně tiskovku náhodou. Prakticky ve stejný čas startuje také vývojářská konference WorldWide Developer Conference (WWDC), kterou pořádá konkurenční společnost Apple. I to nasvědčuje tomu, že americký softwarový gigant chystá něco velkého. [celá zpráva]

Nové herní sestavy

Přímo na výstavišti ukáže své novinky také celá řada dalších výrobců. Lze tedy očekávat, že kromě her budou k vidění také nové herní sestavy a progamingové periferie – tedy profesionální herní příslušenství pro počítače a laptopy.

Připomenout si, co přinesl loňský ročník veletrhu E3, můžete v našem dřívějším článku. [celá zpráva]

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám