Hlavní obsah

Nejlepší hráči Česka změří síly na mobilech v Brně

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Brno

Během nadcházejícího víkendu změří v Brně svoje síly nejlepší hráči mobilních her, v druhém největším městě naší republiky se bude konat již pošesté Samsung MČR v mobilních hrách. Letos se soutěží v titulech Brawl Stars a League of Legends: Wild Rift.

Loňský ročník mobilního mistrovství ve hře Brawl StarsVideo: Archív organizátorů

 
Článek

Taktická střílečka Brawl Stars se objevuje na mistrovství již podruhé. Letos se v ní pokusí obhájit loňský titul tým Sampi.Tipsport fotbalisty Jakuba Jankta.

Velmi zajímavé bude také finále ve hře League of Legends: Wild Rift. Tato mobilní varianta populárního počítačového MOBA titulu se totiž objevuje na mistrovství úplně poprvé.

Bič na podvodníky. Nový nástroj zamezí cheatování ve hrách

Hry a herní systémy

Finálové zápasy proběhnou pod taktovkou společnosti Samsung. „Dlouhodobě podporujeme mobilní esport nejen partnerstvím s organizátory českého mistrovství, ale také špičkovými chytrými telefony. I proto jsme rádi, že se můžeme po roce stát opět strategickým partnerem největšího českého turnaje v mobilních hrách. Nová cesta budoucích šampionů právě začíná a věřím, že fanouškům opět nabídnou skvělou podívanou,“ prohlásil Martin Doležel, kampaňový manažer mobilní divize českého a slovenského Samsungu.

Návštěvníci, kteří se vydají přímo na brněnské výstaviště, si budou moci v Zóně zdravého hráče České spořitelny vyzkoušet své schopnosti v šesti různých disciplínách. Změřit si budou moci například rychlost svého nadhozu či sílu stisku ruky. Vyzkoušet si budou moci také střelbu z laserové pistole, což je jedna z disciplín moderního pětiboje.

Během prvních listopadových víkendů se konaly také esportové zápasy v počítačových hrách HearthStone a League of Legends. Během tohoto víkendu pak hráči změří své síly také ve hře Counter Strike: Global Offensive, zkraje prosince pak v titulu PlayerUnknown's Battlegrounds.

Foto: archív organizátorů

Vítězové předloňského ročníku v titulu Fortnite DomboX a DavboX.

Může se vám hodit na Zboží.cz:

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám