Hlavní obsah

Hrajeme zdarma: Sarah Michelle Gellar Solitaire - karty s hvězdičkou

Novinky, Ondřej Pohl

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Máte rádi Solitare? A máte rádi Sarah Michelle Gellar? Pokud odpověď na obě dvě otázky zní ano, pak bez dnešní hry nemůžete žít ani okamžik.

Článek

Jedná se totiž o předělávku klasické karetní hry Solitare, kterou najdeme v každých novějších Windows a o které tudíž můžeme prohlásit, že je jednou z nejpopulárnějších her vůbec. Hlavní rozdíl tkví ve faktu, že namísto běžných obrázků se na zadní straně karet usmívá ona zmíněná herečka, kterou nejspíše znáte ze seriálu Buffy, zabiječka upírů.

Kromě toho si ještě můžete vybrat různá barevná pozadí a pozor, nyní přijde asi největší tahák - místo zmiňované herečky si můžete na karty dát libovolný obrázek. To je vše.

Z výše uvedeného pak plyne, že musíte být opravdu velkými fanoušky oné mladičké seriálové hvězdy anebo této karetní hry, aby se vám námaha vynaložená na stahování a instalování vyplatila. Jinak můžete s klidem zůstat u původní Windows-verze.

DOWNLOAD, homepage, 1.4 MB, 4/10

Reklama

Související články

Hrajeme zdarma: Coaster Rider - šílená jízda

Zábavní parky a jejich hlavní atrakce přitahují každoročně milióny návštěvníků. Chcete si vyzkoušet nejenom jízdu na horské hře, ale také její konstrukci?...

Hrajeme zdarma: Delivery King - rozvoz jídla

Ano, i zdánlivě tak nezajímavá činnost, jako rozvážka jídla se dá zpracovat do podoby počítačové hry. A když se do všeho připletou ještě slibovaní marťani,...

Výběr článků

Načítám