Hlavní obsah

Hrajeme zdarma: Mountainbike Challenge 2010 – adrenalinový sjezd

Novinky, Radovan Blažek

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Vydání nové verze sjezdového simulátoru, ať už se to týče lyží nebo horských kol, se stává každoročním vrcholem sezóny freewarových sportovních her. Čím nás překvapí poslední ročník?

Článek

Jako obvykle je prvním objektem pozorování grafika. Ta se, jak už to tak u nových verzí bývá, opět posunula znatelně dopředu. Oproti předchozí je znát hlavně práce s detailem a celkově pocit rychlosti je o mnoho lepší.

Při delším hraní se pak začnete zamýšlet i nad fyzikálním modelem. Zatímco u lyží má GreenTube téměř patent na dokonalost, u kol to stále skřípe. Při sjezdu budete svědky mnoha nerealistických situací, které by ve skutečnosti určitě vyústily v pád. Takže spíše než nějaké rafinované promýšlení jízdního stylu jde zde o maximální rychlost a doufání ve štěstí.

Samozřejmě nechybí ani další silná stránka simulátorů od GreenTube, kterým je on-line zázemí. Své výsledky tak opětovně můžete poměřovat s ostatními závodníky, ale takový kult jako SkiChallenge to zjevně není.

Reklama

Související články

Výběr článků

Načítám