Hlavní obsah

Hrajeme zdarma: Great Secrets Da Vinci – hledej, hledej, hledači

Novinky, Radovan Blažek

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Znáte ten nepříjemný pocit, když bezradně pobíháte po bytě a nemůžete si vzpomenout, kam jste položili jeden malý předmět? Tak přesně takovou náplň má tato hra.

Článek

Celý příběh se otáčí kolem dědy a jeho vnuka, kterému vypráví své zajímavé zážitky z cest. Vždy v nejnapínavějším bodě svůj příběh přeruší a pokračuje v něm, až splníte zadaný úkol.

Ten obvykle spočívá v nalezení určených věcí v pokoji, který pořádkem rozhodně neoplývá. Obvykle jsou tak žádané předměty schovány za ostatními a jejich lokalizace vyžaduje bystré oko detektiva.

Tato činnost určitě nebude neznámá každému, kdo občas hraje adventury. Bohužel se zde vyskytuje jeden častý nešvar tohoto druhu her, který spočívá v předmětech tak malých, že na obrazovce zabírají sotva jeden pixel.

To samo o sobě by bylo docela málo, a to i na freewarovou hru, a tak se občas mezi úrovněmi objeví mezihry. Většinou se jedná o jednoduché hříčky typu pexeso atd.

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám