Hlavní obsah

Hrajeme zdarma: Gore Special Edition - recyklovaná střílečka

Novinky, Radovan Blažek

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Šest let starý komerční titul prošel několika drobnými změnami, a stále tak může bavit nové a nové hráče. Tentokrát zdarma.

Článek

Gore Special Edition je v první řadě čistokrevnou multiplayerovou řežbou, kde nejde o nic jiného než zběsilou honbu za fragy. Sami si zde taky můžete něco vyzkoušet, ale zřejmě vás o ani nepobaví. Na optimalizaci internetového hraní si však autoři dali velice záležet. Podle mnohých ohlasů si Gore zapaříte i na tak nekvalitních linkách, kde si jiné tituly ani neškrtnou.

:. Gore Special Edition

Možná je trochu škoda, že zde nějaký příběh pro jednoho hráče chybí. Docela nazmar tak přijde působivá cyberpunková atmosféra. V ponurých zákoutí opuštěných měst se zde střetávají klasičtí vojáci s odpadlými anarchisty, kteří si to, co jim chybí v morálce a organizaci, vynahrazují netradičním přístupem ke zbraním. Můžete se tak těšit na motorové pily, plamenomety a různé druhy výbušnin.

:. Gore Special Edition

Oproti původní verzi doznala tato několika vylepšení, aby titul měl i s odstupem propastných šesti let hráčům co nabídnout. Určitě se mu to povedlo.

DOWLOAD, homepage, 512 MB, 8/10

Reklama

Související témata:

Související články

Hrajeme zdarma: Comics Quest – život v komiksu

Máme tady adventuru, která se pokouší být vtipná a v mnoha situacích se jí to i daří. Máte-li tento druh her nebo komiksy rádi, pak se zde určitě najdete.

Výběr článků

Načítám