Hlavní obsah

Hrajeme zdarma: Frogatto – žabí trampoty

Novinky, Radovan Blažek

V plošinovkách bývá obvykle náplní hlavního hrdiny skákat. Proč tedy do této role neobsadit zvíře, které má takovýto druh pohybu za vlastní?

Článek

Máme před sebou tedy klasického zástupce rodu plošinovek. Těch existuje v herním světě nepřeberné množství, proto využijeme následujícímu textu k vysvětlování, čím je tento kousek výjimečný a proč byste mu měli věnovat pozornost.

Popravdě, nenajdete zde nic extra zajímavého. Vše se odehrává v přesně daných mantinelech žánru, které jsou naplněny přesně podle očekávání. Začíná to roztomilou, lehce retro grafikou, pokračuje přes zajímavý způsob likvidace nepřátel (jako mouchy jazykem), dále přes podrobný tutorial, vyprávěný příběh a v neposlední řadě pak velmi nápaditý design úrovní, který vás nenechá nudit se.

Jak tedy vyplývá z výše řečeného, hra se hodí pro mnoho účelů. Můžete s ní bez obav zabavit své potomky, stejně tak jako si sami užít chvilek nekomplikované, a přesto rafinované zábavy.

Reklama

Související články

Hrajeme zdarma: Demonica – bojíte se tmy?

Jste jakási ohnivá koule letící temným prostorem do neznáma. Nezní to sice jako děj hry sezóny, nečekaně temná a hutná atmosféra si vás však určitě získá.

Hrajeme zdarma: Cut It – hrátky s nůžkami

Kdo by si jako dítě rád nehrál s nůžkami a s papírem. Může se to zdát podivuhodné, ale i něco takového lze zpracovat jako počítačovou hru, která zaujme nejenom...

Výběr článků

Načítám