Hlavní obsah

Hrajeme zdarma: Fat World – zdravý životní styl

Novinky, Radovan Blažek

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Jídlo, jídlo a zase jenom jídlo – to bude náplní této hry. Myslíte si, že to není nic zajímavého? Pojďte se přesvědčit o opaku.

Článek

Jak už napovídají okololežící obrázky, hlavním cílem hry je zábava. Nečekejte tedy žádné složité nastavování,logické problémy ani jiné nástrahy – jednoduše si zvolíte svou hlavní postavu, její vzhled a vydáte se zkoumat tajemství virtuálního světa.

:. Fat World

Spíše než o světě by bylo ale vhodné mluvit o městě, či spíše vesnici, kterou projdete za několik málo minut, a tak se zde budete brzy cítit jako doma. Nabídka budov je poněkud monotématická: každá z nich má něco společného s jídlem.

Když to hodně zjednodušíme, pak můžeme říci, že v restauracích pracujete (klasicky sbíráte objednávky a nosíte jídlo ke stolům podobně jako v Dinner Dash), v ostatních obchodech zase vydělané peníze utrácíte a staráte se o své zažívací ústrojí.

:. Fat World

Jediné, co by vám snad mohlo začít vadit, je přílišná jednoduchost. Ať děláte, co děláte, všechno se vejde do pár stisků mezerníku, u kterých ani nemusíte moc přemýšlet. Škoda – kdyby si hra vzala něco víc z komplexnosti The Sims, kterými se zcela jistě inspiruje, pak by dostala určitě lepší ohodnocení.

:. Fat World

Reklama

Související témata:

Související články

Hrajeme zdarma: Broken Sword 2.5 – návrat klasiky

Některé hry jsou natolik populární, že pokud se jejich fanoušci nedočkají pokračování, vytvoří si své vlastní. To je i případ populární adventury Broken Sword....

Hrajeme zdarma: Axiebal 7 - koulela se kulička

I když her, ve kterých máte ovládat neposednou kuličku, existuje spousta, pokud se spojí nápaditý design úrovní s dobrou hratelností, není důvod nepodlehnout...

Výběr článků

Načítám