Hlavní obsah

Hrajeme zdarma: Conformity - šílené barvy

Novinky, Ondřej Pohl

Někdy stačí trocha barev, jeden originální nápad a dostanete hru tak originální, že vás pobaví na pěkně dlouhou dobu. Právě to je případ dnešního titulu.

Článek

Pevně uchopte svou myš, protože ji bude opravdu velmi potřebovat. S její pomocí totiž roztahujete barevnou paletu uprostřed obrazovky a snažíte se tak chytat malé zelené bodíky. Asi vám to přijde velice jednoduché, a tak se už ve druhé úrovni potkáte i s kuličkami červenými, které vás nemilosrdně připravují o zdraví. To si můžete doplnit nachytáním lékárniček.

Krom toho se zde nacházejí i žluté a modré balónky, kterými si můžete vylepšit své bodové ohodnocení. Za úkol tedy máte nasbírat co nejvíce bodů dříve, než se objeví hláška game over. A ta bohužel přijde velice brzy, což může být pro mnohé frustrující a odrazující. Škoda - být hra o něco méně obtížná, byla by jistě mnohem zábavnější.

DOWNLOAD, homepage, 5.5 MB, 7/10

Reklama

Související články

Hrajeme zdarma: Ekolog - zachraňte přírodu!

Na to, jak se o ekologii mnoho mluví, existuje k tomuto tématu velice málo her. Čestná výjimka, která si bezesporu zaslouží naši pozornost, pochází z české...

Výběr článků

Načítám