Hlavní obsah

Hrajeme zdarma: Another Day in the Life of Bob – v jiném světě

Novinky, Radovan Blažek

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Připadá vám život obyčejný a nudný? Pak vyzkoušejte tuto jeho virtuální simulaci. Nejenom že je mnohem barevnější a veselejší, ale také zábavnější.

Článek

Zní to až k nevíře, ale tato hra se přesně snaží znázornit všední život jedné virtuální postavičky jménem Bob, která se jen tak potuluje po ulicích pestrobarevného virtuálního světa. To by samo o sobě nebylo tak moc zábavné, ale na pořádnou zábavu si musíte sehnat nějaké peníze.

Hlavní kouzlo hry tkví v tom, že jste do ní vrženi jak neplavec do vody, a musíte si sami poradit. To znamená především zkoumání okolního světa a způsobů, jak se v něm dají vydělávat a utrácet peníze. Nemusíte se například omezovat jen na práci, ale můžete zkusit své štěstí v kasinu u některé ze zajímavých meziher.

Virtuální svět zde však bohužel není nekonečný, a tak se vám dříve či později stane, že už budete znát každý kout a tento na první pohled zajímavý virtuální svět pro vás rázem ztratí kouzlo. Není pak ale nic jednoduššího než jej vypnout a vrátit se zpátky do reality.

Reklama

Související témata:

Související články

Hrajeme zdarma: Robocop – policista budoucnosti

Metody boje se zločinem mohou být různé, tento policista z ocele a integrovaných obvodů sází na extrémní sílu a prakticky neustávající střelbu. Asi to není moc...

Výběr článků

Načítám