Hlavní obsah

Hrajeme zdarma: Alien Arena 2009 – vesmírná střílečka v novém kabátě

Novinky, Radovan Blažek

Název hry Alien Arena vám může být možná trochu povědomý. Tomuto velkému hernímu projektu už jsme se na Novinkách jednou věnovali. Ovšem nová verze přináší tolik vylepšení, že posouvá celou hru na úplně jinou úroveň.

Článek

Ve stručnosti informace, pro všechny, kterým by nházev Alien Arena nic neříkal. Jedná se o on-line multiplayerovou akci, která ze všeho nejvíce připomíná Quake 2, na jehož engine také běží.

:. Alien Arena 2009

Zapomeňte tedy na snahu co nejvíce se přiblížit realitě, jak to dělá například Counter Strike, tady se spíše dočkáte pobíhání po tmavých rozlehlých mimozemských základnách a budete po sobě pálit podivuhodnými zbraněmi, které v ničem nepřipomínají ty lidské.

Stále zde zcela chybí jakýkoli singleplayer. To znamená, že byste se měli vyhnout stahování hry, pokud nedisponujete nějakým výkonným připojením k internetu s nízkou dobou odezvy. Vylepšena byla hned první obrazovka, na kterou zavítáte a která slouží k výběru herního serveru. Další vylepšení se týkají samotné hry – něco v grafice, něco v hratelnosti atd.

I bez tohoto vylepšování bychom Alien Arena hodnotili celkem vysoko, takto je ještě o krok blíže k dokonalosti.

Reklama

Související témata:

Související články

Hrajeme zdarma: Mini Golf – pohodová zábava

Zpracování minigolfu existuje ve světě počítačových her nespočet. Některé z nich jsou méně kvalitní, ale tento kousek k nim rozhodně nepatří, a tak byste jej...

Výběr článků

Načítám