Hlavní obsah

Hrajeme zdarma: Ack! Zombies - odpočinková řezničina

Novinky, Radovan Blažek

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Byli jste o dušičkách na hřbitově? A napadlo vás, co by se stalo, kdyby všichni ti mrtví kolem začali vylézat z hrobů ven a chtěli vám sníst mozek?

Článek

Ve skutečnosti by to byla asi životní šance pro některé televizní reportéry anebo pádný důkaz pro Zelené, že se životním prostředím opravdu není něco v pořádku. Ovšem zde jsme v počítačové hře, a tak popadneme do ruky pistoli a vydáme se vyčistit okolí.

Ono se nám to vlastně ani nikdy nepodaří, protože zombíků přibývá a přibývá, až vás nakonec stejně dostanou. Úkolem je tedy vydržet co nejdéle. Vytrvat proti drtivé přesile vám budou krom zmíněné pistole pomáhat i granáty, které je ovšem nutné nejdříve sesbírat. Taktéž je možno po dosažení určitého počtu zabití získat na chvíli nesmrtelnost a speciální schopnosti.

Seshora viděná grafika působí na rozdíl od obsahu docela roztomilým dojmem, což definitivně posouvá hru do kategorie odpočinkových stříleček.

DOWNLOAD, homepage, 11 MB, 7/10

Reklama

Související články

Hrajeme zdarma: LHM - český hokejový manažer

Vžijte se do role trenéra některého z našich nebo zahraničních hokejových týmů a ukažte všem své schopnosti a dovednosti. Starejte se o hráče, halu a všechny...

Výběr článků

Načítám