Hlavní obsah

HRA: Virtual Lawn Mower - simulátor sekačky

Novinky, Ondřej Pohl

Simulátorů jsme už tady měli mraky, a jezdili jsme tak se vším možným. Troufám si říci, že sekačka trávy coby vraždící nástroj tady ještě nebyla. Až dodnes.

Článek

Zadání je jednoduché - na zahradě se přemnožili brouci, šneci, slimáci a jiná havěť, které je odtamtud třeba dostat pryč. I když se v poslední době stále více spoléhá na chemii, ostří sekačky ve vysokých otáčkách odvede svou práci stejně efektivně a navíc s ohledem na životní prostředí.

Vyberete si tedy jednu ze tří sekaček (liší se od sebe nejenom vzhledem, ale i parametry) a vydáte se rejdit po zahradě. Vozítko vidíte z pohledu třetí osoby a kdyby se snad havěť pokoušela v trávě ukrýt, nemá šanci, protože dnes je každá správná sekačka vybavena radarem, který ji spolehlivě zachytí.

Po každém přejetém živočichovi se o kousek prodlouží řetěz, který za sebou táhnete. Nesmíte do něj narazit, stejně tak jako do stěn, čímž se dostáváme k samotnému principu hraní, který se totožný se srým známým Hadem. Ve vyšších úrovních vám pak situaci komplikují ještě kameny rozházené v trávě.

Ke všemu si přičtěte perfektní hudbu a zvláště pak zvuky - zvláště ten při přejíždění nebohých živočichů vám bude ještě dlouho znít v uších -  a máte před sebou perfektní pařbu s originálním námětem.

DOWNLOAD, homepage, 6.1 MB, 8/10

Reklama

Související články

HRA: Trabant Derby - dvoutaktní závodění

Nedávno jsme tady měli ježdění v polském Fiatu, teď se podíváme na jinou automobilovou legendu - Trabanta snad není třeba nikomu blíže představovat.

HRA: 324 - masakr s autobusem

Potřebujete ze sebe nějak dostat nahromaděnou zlost a vztek? Paní není lepší způsob, než usednout za volant autobusu a začít pronásledovat nic netušící chodce...

Výběr článků

Načítám