Hlavní obsah

HRA: SmokeAttack 2 - boj proti kouření

Novinky, Ondřej Pohl

Od vývojářů, kteří dali světu takové pecky jako dva díly Catch The Sperm, teď přichází i druhý díl výchovné akční hry SmokeAttack, v níž můžete bojovat proti kouření.

Článek

Na rozdíl od prvního dílu se zde přesunete ven ze zakouřených kanceláří, tedy na venkov. Samozřejmě, cíl je pořád stejný, musíte svou vodní zbraní zlikvidovat všechny kuřáky v okolí.

Kuřáci cigaret jdou ještě celkem snadno, ale tu a tam narazíte i na majitele doutníku, s nímž není zas až tak lehké pořízení.

Krom nepřátel vás ohrožují i mračna různých chemikálií - když do nich vlezete, objeví se název nějakého prvku nebo sloučeniny, který je přítomný v cigaretovém kouři, a který lidskému zdraví rozhodně nesvědčí: kadmium, formaldehyd atd.

Navíc vás má od kouření odstrašovat i zvukový doprovod sestávající se z různého kašlání, chrchlání až po zvukové projevy otevřené tuberkulózy. Naštěstí hudba je docela normální, tedy aspoň pokud se vám neprotiví country.

Bohužel není moc nápaditý design úrovní, takže se poměrně rychle začnete nudit. Ovšem hříčka je to nadprůměr zábavná a navíc s dobrým úmyslem, takže rozhodně stojí aspoň za zkoušku.

DOWNLOAD, homepage, 2.8 MB, 8/10

Reklama

Související články

HRA: Bamboozle Machinae 2 - brutální logika

Připadají vám všechny ostatní hry jednoduché tak, že jsou pod vaši úroveň a nudíte se u nich? Pak rozhodně zkuste Bamboozle Machinae 2 a budete rádi,...

HRA: Jumping Jack in Space

Jumping Jack je hodně stará hra, která se dočkala už mnoha předělávek. Nyní je zpátky, s mírně pozměněným designem, ale stále s toutéž vysokou hratelností...

HRA: IceMania - ledové šílenství

Mistrovství světa v ledním hokeji už skončilo a budeme na něj vzpomínat ještě dlouho, protože se zapsalo zlatým písmem do historie. Pokud si chcete oživit...

Výběr článků

Načítám