Hlavní obsah

HRA: Jumping Jack in Space

Novinky, Ondřej Pohl

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Jumping Jack je hodně stará hra, která se dočkala už mnoha předělávek. Nyní je zpátky, s mírně pozměněným designem, ale stále s toutéž vysokou hratelností a zábavností.

Článek

Základem každé takovéto legendy je geniální myšlenka a pokud ji ještě neznáte, tak se vám ji tady pokusím přiblížit: malá postavička s názvem Jack pobíhá v jedné úrovni (ne levelu, ale hladině) a jejím cílem je doskákat až nahoru.

Brání tomu však přepážky, které jsou pohyblivé, takže čas od času kolem vás projede mezera, skrze níž se můžete dostat nahoru. Ale také dolů, takže když bude na další díru čekat moc dlouho, můžete zase propadnout dolů.

A tak pořád dokola, jedna obrazovka se rovná jedna úroveň (level). Může se to sice zdát být monotónní, ale Jumping Jack je stejně originální nápad jako třeba Tetris - jen tak se neomrzí.

DOWNLOAD, homepage, 2.1 MB, 7/10

Reklama

Související články

HRA: Drag Racer - tuning aut v praxi

Drag Racer není jen simulátorem závodění sportovních aut, ale hlavně tuningu, takže více času než na závodišti strávíte v garáži nekonečným vylepšováním svého...

HRA: Tessera - relaxační logika

Piškvorky každý z vás určitě zná, a proto se stačí omezit pouze na konstatování, že následující hra je jejich mírnou variací. Sice není originální, ale docela...

HRA: Cube Combat - originální mlátička

Dnes tady mám něco pro příznivce akčních a bojových her. V aréně ve tvaru krychle se sejdou dvě postavičky složené z geometrických objektů a rozdají...

Výběr článků

Načítám