Hlavní obsah

HRA: Ski Challenge 2005: Bormio - lyžovačka jak má být

Novinky, Ondřej Pohl

Zima nám předvádí své umění naplno, a příznivci zimních sportů si tak rozhodně nemohou stěžovat na nedostatek sněhu. Snad až na ty, kteří právě musejí sedět doma nebo v práci - pro ně tu je nová trať výtečného Ski Challenge.

Foto: Milionářská galerie v Praze

Na výstavu naváže on-line dražba cenností na portále OKdražby.cz. Kolekce dresu a míče s podpisy týmu Real Madrid by mohla překonat 500 000 Kč.

Článek

Pokud jste už Ski Challenge 2005 hráli, konkrétně předchozí trať v Kitzbuehlu, pak vám pouze stačí říci, že vše zůstává při starém, jen trať je nová, tentokráte je to přesná kopie sjezdovky v Bormiu.

Pro všechny ostatní se ještě sluší podotknout, že se jedná o sportovní hru, konkrétně simulátor sjezdového lyžování. Stejně jako v reálu stačí projet všechny branky a dojet do cíle v co nejlepším čase, který si pak můžete pomocí internetu poměřit s ostatními hráči.

Grafika je velice propracovaná, za něco takového by se nemusela stydět ani komerčně prodávaná hra. Všechny detaily jsou nádherně vykresleny, hlavně pak samotný lyžař a jeho gesta.

Stejně tak k celkovému dojmu přispívá i jednoduché ovládání (stačí kurzorové šipky) a nádherný pocit rychlosti. Je tedy zbytečné zdržovat dalšími řečmi, protože sjezdovka v Bormiu čeká...

DOWNLOAD, homepage, 8.4 MB, 9/10

Reklama

Související články

HRA: Fantom Subvision - jako na automatech

Komu se nechce přemýšlet, ať se přihlásí. Ano, dobře, pro vás všechny tady teď mám jednoduchou střílečku, u která si vystačíte jen s bleskovým postřehem...

HRA: KeyJ's Billard - normální kulečník

Už jsme tu dlouho neměli žádnou simulaci kulečníku. Takže pokud jste teď třeba nemocní nebo v práci a nemůžete si tuto skvělou hru vychutnat v reálu,...

Výběr článků

Načítám