Hlavní obsah

HRA: Roulette Game - jako v kasinu

Novinky, Ondřej Pohl

Ačkoli z médií o internetu slýcháme většinou ve spojení s pornem nebo hazardem, už dlouho jsem nenarazil na nějakou kvalitní hru simulující tuto neřest. Dneškem se však vše mění, protože je tu simulace klasické rulety.

Foto: Josef Zajíc

Ostrava 23.6.2017 Čokoládová tretra Ostrava 2017 . Start do semifinále.

Článek

Pokud tuto hru znáte a umíte, pak můžete celou recenzi přeskočit a rovnou se pustit do stahování. Roulette Game je totiž věrným zpodobněním této hry, jak ji známe z kasin.

Nalevo vidíte samotnou ruletu, kterou roztočíte tlačítkem spin. Napravo je pak pole pro sázky a vaše konto. Začínáte s jedním tisícem dolarů a jestli je rozmnožíte, nebo všechny utratíte, což je v dlouhodobém horizontu pravděpodobnější, záleží jen na vás. V boxíku dole máte žetony, které myší umisťujete na plochu a tím sázíte. Sympatické je, že pokud kurzor podržíte nad požadovaným políčkem déle, pak se vám ukáže bublina s nápovědou, jejíž nejdůležitější součástí je kurz případné výhry. Nemusíte tak vůbec rozumět pravidlům a přesto se můžete rovnou pustit do hraní, bez zdlouhavého a nudného studování všelijakých manuálů a návodů - kéž by si z toho vzaly ponaučení i jiné hry.

Krupiéra zde žádného nepotkáte, zastupuje ho obrazovka, na níž se vypisuje co se právě děje, většinou to, že jste bohužel nic nevyhráli.

Na první pohled je Roulette Game docela zábavná až se bojíte, aby se z vás nestali patologičtí hráči, ale brzy zjistíte, že takhle nanečisto a bez jakékoli interaktivity s ostatními to začne brzy docela nudit. Ale na jedno krátké odpoledne je to zábava docela dobrá.

DOWNLOAD, homepage, 1.3 MB, 6/10

Reklama

Související články

HRA: Push Push Penguin - tučňáci útočí

Chcete-li se na pár minut odreagovat s roztomilou hrou, která nám svým zimním vzezřením ladí s počasím venku, pak máte možnost. V bludišti můžete prohánět...

HRA: Minebot Arena - adrenalinová akce

Nikdy bych nevěřil, že tak jednoduchá hra může být tak zábavná a vzrušující. Grafika sice vypadá jako by z osmdesátých let vypadla, ale té hratelnosti...

Výběr článků

Načítám