Hlavní obsah

Hra Red Dead Redemption 2 nabrala další miliony uživatelů

Novinky, ort

Další miliony uživatelů má na kontě videohra Red Dead Redemption 2. Za uplynulý rok vzrostl počet uživatelů z 23 milionů na 29 milionů. Informovali o tom zástupci z herního vydavatelství Take-Two.

Upoutávka na hru Red Dead Redemption 2Video: Rockstar Games

 
Článek

Druhý díl westernové akce Red Dead Redemption šel do prodeje předloni v říjnu. Rekordní prodeje sahající až k hranici zmiňovaných 23 milionů tak tvůrci ohlásili zhruba po pěti měsících, co je tato hra v obchodech k dispozici.

Sluší se podotknout, že už krátce po vydání bylo jasné, že o titul bude nebývalý zájem. Ve většině obchodů byl totiž druhý díl rozebraný už v rámci předobjednávek. A nadšené recenze jej hodnotily jako nejlepší hru generace, a to oprávněně.

Foto: David Ryneš, Novinky

Ukázka ze hry Red Dead Redemption 2

Foto: David Ryneš, Novinky

Ukázka ze hry Red Dead Redemption 2

Epický příběh Red Dead Redemption 2 pojednává o nemilosrdném životě v srdci Ameriky, 11 let před událostmi prvního dílu začíná konec velké éry Divokého západu.

Muži zákona doslova loví zbytky gangů různých psanců. Ti, kteří se nevzdají, pocítí pach nelítostné smrti. Po zpackané loupeži v městečku Blackwater na západě země je Arthur Morgan a zbytek gangu Dutche Van der Linda nucen uprchnout co nejdál to půjde. V patách jim však jsou federální agenti a ti nejlepší lovci odměn v celé Severní Americe.

Gang musí krást a bojovat s peripetiemi, jež ho čekají na cestě po srdci Ameriky. Kvůli rozbrojům a neshodám v samotném gangu si Arthur musí vybrat mezi svými vlastními ideály a loajalitou vůči parťákům v boji, kteří mu pomohli vzchopit se. Všichni mají ovšem stejný cíl, přežít.

Celou recenzi hry Red Dead Redemption 2 naleznete v našem dřívějším článku.

Foto: David Ryneš, Novinky

Ukázka ze hry Red Dead Redemption 2

Foto: David Ryneš, Novinky

Ukázka ze hry Red Dead Redemption 2

Může se vám hodit na Zboží.cz:

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám