Hlavní obsah

HRA: Plasma Ball - je libo odbíjenou?

Novinky, Ondřej Pohl

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

A ne tak ledajakou, nýbrž tu z budoucnosti, kde už proti sobě nebudou hrát lidé, ale stroje? Pak přistupte blíže, protože přesně něco takového je dnes hlavním tématem našeho herního koutku.

Článek

Princip počítačových volejbalů pro dva hráče je starý jako výpočetní technika sama, vzpomínám, že něco podobného jsem viděl ještě na monochromatickém monitoru jednoho z prvních PC, pamětníci v diskusi určitě půjdou ještě dál.

V poslední době byl velice úspěšný klon s názvem Blobby Volley, kde si míčem přes síť pinkaly dvě želatinové hromádky a dnes tady máme něco podobného odehrávajícího se ve futuristickém prostředí, kde proti sobě postaví dvě robotické polokoule.

Změn doznala i pravidla, hlavně v tom, že počet úderů pro zpracování míče byl zvýšen ze tří na nekonečno, což trochu ubírá hře na dynamičnosti zvlášť při lehčí obtížnosti, která je zde reprezentována nízkou gravitací.

Zahrát si navíc můžete i ve dvou, nejenom oproti počítači, jehož umělá inteligence mnohdy pokulhává.

DOWNLOAD, homepage, 1 MB, 5/10

Reklama

Související články

HRA: Cyber Skunk 6 - zajímavá 3D akce

Už dlouho jsme zde neměli žádnou pořádnou 3D akci, což napravíme právě dnes. Na freewarové poměry se potkáme s velmi slušnou grafikou, také herní doba...

HRA: Acid Arena Monster Blast - psycho 3D akce

Když už máte pocit, že všechny 3D střílečky zdarma jsou jedna jako druhá a že už vás nemůže nic překvapit, objeví se dílko, které musí mít na svědomí nějaký...

HRA: Something Fishy - přežijte co nejdéle

Jste malá ryba plovoucí v širém oceánu, který je plný nepřátelských tvorů. Jak se jim postavit? Musíte jíst a jíst a až budete větší než oni, z lovců se stane...

Výběr článků

Načítám