Hlavní obsah

HRA: Nannoid - zajímavý arkanoid

Novinky, Ondřej Pohl

Někdo nemůže odrážení kuličky od pošinky ani vidět, jiný si jím rád zkrátí dlouhou chvíli. Pro druhou skupinu tady mám jedno dobře vypadají a celkem hratelné rozbíjení cihlové zdi.

Článek

Prakticky zde nenajdete nic zajímavého, nic originálního ani převratného, co by stálo za zmínku. Přesto však výsledný celek působí neobyčejně povedeně, se svěžím vzhledem a podařenou hratelností. Jak toho bylo dosaženo?

Hodně udělá taková maličkost, jakou je dobře vybrané pozadí. Namísto černočerné tmy přišlo ke slovu tentokrát hvězdné nebe s galaxiemi a mlhovinami a výsledek vypadá hned o mnoho lépe. Škoda že autoři nebyli stejně nápadití i při vymýšlení označení bonusů, které tu a tam z rozbitých kostek vypadávají. Takhle jsou to jen písmenka, u nichž si musíte zapamatovat, co které dělá.

Naopak lze pochválit design úrovní, i když v této oblasti se sanží většina tvůrců klonů. Můžete se těšit na rozmanité stavby, na nudnou a plochou zeď rozhodně nenarazíte. Levelů je zde celkem třiadvacet, takže pokud je budete chtít všechny poctivě dokončit, na půl hodiny to rozhodně není.

Ke všemu si ještě přičtěte podařenou obtížnost, která inklinuje spíše k jednoduššímu a tím i zábavnějšímu pojetí. A výsledek? Celkem milý a zdařilý, ale pořád jen obyčejný arkanoid.

DOWNLOAD, homepage, 2 MB, 5/10

Reklama

Související články

HRA: Biliard Simulator - vynikající kulečník

Mám radost, že vám po delší době můžu povědět o velmi kvalitní hře, mé nadšení je o to větší, že se jedná o český produkt. A není to nic menšího, než téměř...

HRA: The Rustic Classics - sbírka klasiky

Máte rádi staré hry? Ty ještě z dob osmibitů? Tak dnešek je váš šťastný den - představíme si totiž sbírku rovnou třinácti takovýchto titulů.

HRA: Dr. Doc - lékařem v akci

Lékař obvykle nebývá typickým hrdinou akčních her, proto můžeme tento titul označit za relativně originální. Půjde v něm o míchání léků a boj proti krvelačným...

Výběr článků

Načítám