Hlavní obsah

HRA: Mono - netradiční střílečka

Novinky, Ondřej Pohl

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

I když je náplní dnešní hry střílení, není to jen další titul ze zástupu nudných her. Jeho námět se od ostatních liší a vizuální zpracování jen tak někde jinde nenajdete.

Článek

Od většiny podobných her ze široké kategorie střílečky se tato odlišuje tím, že vaše vesmírná loď (dá-li se tomu tak vůbec říkat), nikam neletí, nýbrž nehybně setrvává na místě ve středu obrazovky.

Kolem ní je ovšem pěkně rušno. Ze stran neustále přilétávají různobarevné kružnice, které je nutno rozstřelit na dvě menší, pak na další dvě ještě menší a nakonec zničit úplně. Můžete přitom ovšem střílet jen horizontálním nebo vertikálním směrem a abyste se dostali s projektily i jinam, budete muset rychle přemačkávat.

Zničení nepřítele ovšem není jen tak samoúčelné, protože ten po sobě zanechá barevnou šmouhu. Vašim úkolem je těmito barevnými šmouhami zakrýt celé pozadí, které je podle vašeho výběru bílé nebo černé.

A teď přijde to hlavní: s přibývajícím časem se šmouhy na pozadí začnou podivně vlnit, kroutit a provádět jiné vylomeniny. Společně se svižným hudebním doprovodem to vypadá opravdu velmi hezky a příznivci taneční hudby a s ní souvisejících věcí si určitě přijdou na své.

DOWNLOAD, homepage, 5.5 MB, 7/10

Reklama

Související články

HRA: ArchAngel - vrtulníková akce

Co takhle si jen tak zalétat ve vrtulníku a rozstřílet všechno, co se ocitne v dosahu? Proč ne, dnes máte možnost.

HRA: Monsters - zachraňte svět!

Tentokráte tu máme opravdový herní nářez, akci viděnou pohyblivou kamerou seshora, jejímž úkolem je zachránit svět před těmi všemi nesmrtelnými monstry.

HRA: Panzer 103 - řidičem raketového vozu

V této japonské strategické akci se ocitnete v roli řidiče raketového vozu, který musí sám odolat hrozivé přesile a ještě při tom splnit zadaný úkol.

Výběr článků

Načítám