Hlavní obsah

Hra Halo: Reach trhá prodejní rekordy, Microsoft na ní utržil téměř čtyři miliardy

Novinky, Miloslav Fišer

Dlouho očekávané pokračování kultovní ságy Halo: Reach, které společnost Microsoft začala prodávat v úterý, rozpoutalo nákupní horečku. Za první den za něj zákazníci utratili 200 miliónů dolarů, tedy téměř čtyři miliardy korun. Díky tomu je Halo: Reach daleko úspěšnější než předchozí třetí titul.

Článek

„Kromě prodeje jsme Halo 3 s novým pokračováním pokořili také v herním on-line systému Xbox Live. Titul Reach si zde vyzkoušelo daleko více lidí, než při premiéře třetího dějství,“ uvedl na veletrhu Tokyo Game Show viceprezident herní divize Microsoftu Phil Spencer.

Foto: Novinky

Ukázky ze hry Halo: Reach

Děj nového pokračování hry Halo se odehrává před celou trilogií předchozích titulů - v době, kdy byl sestaven Noble Team z hrdinských Spartánů. Ti jsou poslední vlnou odporu na planetě Reach, kde musí bojovat proti alianci mimozemských ras zvané Covenant.

Foto: Novinky

Ukázky ze hry Halo: Reach

Halo: Reach je možné zakoupit v základní verzi za 1499 korun. K dispozici jsou také dvě speciální edice – limitovaná a legendární, které vyjdou na 1699 Kč a 2899 korun. [celá zpráva]

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám