Hlavní obsah

HRA: Claus! The Other Side of Santa - netradiční vánoce

Novinky, Ondřej Pohl

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Zhnusení Vánocemi? Vším tím shonem a komercí? Jste naštvaní, že nedávají vaše oblíbené telenovely? Chcete si někde vybít vztek? Pak si naleštěte mezerník a čtěte následující minirecenzi.

Foto: Jana Vančatová

Žitavská radnice

Článek

Santa Claus letí ve svých saních nad New Yorkem. Hrají mu k tomu koledy. Sněží a zdá se, že nic nebrání té správné idylce. Jak už to tak ve střílečkách bývá, za pravým okrajem obrazovky se děje něco nekalého, protože zpoza něj začnou vylétávat Pokémoni, Teletubbies, různé mluvící plyšové hračky známé jako Furbies a fialové želvy.

Myslíte si, že beru drogy, ale screenshot mi pomůže svalit tento delikt na tvůrce hry. Opravdu, barvitější a hrůzostrašnější nepřátele nenajdete ani v Half-Life 2 a pokud jste takoví masochisté, můžete si hru zkusit nahrát a zahrát. Odměnou vám bude docela špatný zážitek, zvlášť křiku hořících Teletubbies se budete zbavovat ještě dlouho a to i s odbornou pomocí.

Když ale hru necháte běžet a jenom vypnete monitor, pak si můžete vyposlechnout docela příjemnou melodii, i když i ta sama o sobě vyvolá při delším působení docela zajímavé stavy.

Šťastné a veselé!

DOWNLOAD, homepage,  1.7 MB, 6/10

Reklama

Související články

HRA: Minebot Arena - adrenalinová akce

Nikdy bych nevěřil, že tak jednoduchá hra může být tak zábavná a vzrušující. Grafika sice vypadá jako by z osmdesátých let vypadla, ale té hratelnosti...

HRA: Larry - hra pouze pro dospělé

Říkal jsem si, že když jsme tady posledně měli hru pro děti, nebylo by od věci najít nějaký titul, na němž by si smlsli dospělí. Larry od Phenomedie je k tomu...

HRA: Roulette Game - jako v kasinu

Ačkoli z médií o internetu slýcháme většinou ve spojení s pornem nebo hazardem, už dlouho jsem nenarazil na nějakou kvalitní hru simulující tuto neřest....

Výběr článků

Načítám