Hlavní obsah

FIFA 20 je venku, nabídne kompletní Bundesligu

Novinky, abr

V pátek se začal oficiálně prodávat nový ročník fotbalového simulátoru FIFA 20 od společnosti Electronic Arts, který letos bude lákat na kompletní Bundesligu. Jde v pořadí již o třetí sportovní titul, který tento herní dům v posledních týdnech uvedl na pulty obchodů.

FIFA 20 nabídne BundesliguVideo: archív tvůrců

 
Článek

Novinek má FIFA 20 nabídnout více než dost. Fotbalový simulátor se dočká realističtější grafiky, která bude věrněji kopírovat přirozenější práci těla.

Tou nejzajímavější novinkou je režim Volta. V rámci něj si fanoušci budou moci poskládat tým ze tří, čtyř nebo pěti hráčů, se kterými se vydají do městské džungle – zahrají si pravý pouliční fotbálek. Vše přitom bude probíhat v příběhové kampani, v rámci níž nebude chybět on-line liga.

Hraní na PC láká i Sony, exkluzivní tituly patrně nebudou jen pro PlayStation

Hry a herní systémy

Ve hře FIFA 20 se díky nové licenci objeví 13 stadionů, 18 týmů a 180 detailně naskenovaných hráčů z německé Bundesligy. Těšit se tak mohou fanoušci například na Düsseldorf Arenu, Red Bull Arenu či Volksparkstadion. Stejně tak si ale budou moci zahrát za FC Augsburg, Fortunu Düsseldorf i FC Schalke 04.

FIFA 20 je k dispozici pro PC za 1549 Kč a pro televizní konzole Nintendo Switch, Microsoft Xbox One a Sony PlayStation 4. První zmiňovaná platforma se v obchodech nabízí za 1299 Kč, zbývající dvě vyjdou na 1799 Kč.

FIFA 20Video: archív tvůrců

Pro milovníky amerického fotbalu

Již nějakou dobu je k dostání na pultech obchodů také Madden NFL 20. V nové verzi tohoto simulátoru amerického fotbalu byly konečně vyslyšeny prosby celé řady hráčů – nově je tak možné si vytvořit vlastní postavu a z průměrného školáka nechat zrodit novou hvězdu Super Bowlu.

V titulu Madden NFL 20 stojí za pozornost také mód Superstar X-Factor. V rámci něj se jeden hráč ve vašem týmu pochlubí speciálními schopnostmi, například velmi přesnými přihrávkami nebo rychlým během. V týmu však budete moci mít pouze jednu takovou hvězdu.

Madden NFL 20 se nabízí pro konzole Xbox One a Playstation 4 za 1799 Kč.

Madden 20 RevealVideo: archív tvůrců

Brusle nazout, hokejky do rukou

Trojlístek nových sportovních her od EA uzavírá NHL 20. Podle zveřejněné ukázky působí hokejové hvězdy v novém ročníku NHL zase o něco věrohodněji. A to navzdory tomu, že celá hra běží ještě na starém enginu. Přiblížit celou akci více realitě se podařilo především díky celé škále charakteristických střel, které se budou lišit podle jednotlivých hráčů. K dispozici bude podle tvůrců více než 45 nových typů střel, což by mělo srdce hokejového fandy rozhodně potěšit.

Za pozornost stojí také nový mód Eiminator, ve kterém vítěz bere vše a v němž se soupeřům postavíte sami, nebo v týmu s přáteli. V praxi půjde o velký turnaj ve stylu battle royale, ve kterém budou moci všechny hvězdy dát svůj individuální styl na odiv celému světu.

Pokud pravidelně kupujete NHL každý rok, potěší vás jistě také informace, že celou hrou budou provádět dva noví moderátoři. Hlášky, které jsme slýchali rok co rok, tak konečně dostanou nový šmrnc.

NHL 20 vyšlo ve verzích pro PlayStation 4 a Xbox One, varianta pro PC již tradičně není k dispozici. Fanoušky televizních konzolí bude nový díl stát 1799 Kč.

NHL 20Video: archív tvůrců

Může se vám hodit na Zboží.cz:

Reklama

Výběr článků

Načítám