Hlavní obsah

E3: V titulu Deathloop budou hráči uvězněni v časové smyčce

Novinky, ort
Los Angeles

Dishonored a Prey – to jsou dva stěžejní tituly, se kterými oslovil hráče herní dům Arkane Studios. Nyní to budou zkoušet znovu s úplnou novinkou nazývanou Deathloop. Ta svůj původ rozhodně nezapře, a je to dobře.

DeathloopVideo: archív tvůrců

 
Článek

Deathloop potěší nejednoho fanouška zajímavých světů či poctivého level designu. Právě to jsou prvky, na které lákaly také prakticky všechny díly populární série Dishonored či titulu Prey z roku 2016.

Chystaná novinka nabídne pohled z první osoby, půjde tedy opět o first-person akci, u níž nebude chybět výrazná stylizace. Deathloop hráče zavede na ostrov Blackreef, a to do nekonečného souboje dvou ostřílených zabijáků Colta a Julianny.

Ukončit smyčku jednou provždy

Bude přitom pouze na hlavním hrdinovi tohoto titulu – tedy na samotném hráči – jak se se všemi nástrahami vyrovná. Zkoušet to přitom bude moci opakovaně, neboť uvízl v časové smyčce. Pokaždé když zemře, časová smyčka se obnoví.

Cíl je nicméně jasný, najít na ostrově všechny zabijáky a ukončit časovou smyčku jednou provždy.

Prozkoumávat krásy ostrova Blackreef budou nicméně hráči moci až v průběhu roku 2020. Premiéra této zajímavé novinky je totiž plánována až na příští rok, už nyní je však zřejmé, že titul bude k dispozici pro PC i konzole PlayStation 4 a Xbox One.

Může se vám hodit na Zboží.cz:

Reklama

Výběr článků

Načítám