Hlavní obsah

E3 2017: Vydání Destiny 2 už není tajemstvím. Testy pro hráče odstartují příští měsíc

Novinky, David Ryneš

Destiny patří nepochybně k nejpopulárnějšímu artiklu vydavatele Activision Blizzard. Nedávno jsme mohli být u premiéry druhého dílu a také jsme si jej mohli pořádně zahrát. Otazník však visel nad datem vydání verze pro osobní počítače a informací o spuštění beta verzí bylo také poskrovnu. Protože v Los Angeles právě probíhá herní veletrh E3, tak se vývojáři konečně rozpovídali.

Ukázka ze hry Destiny 2Video: Activision

 
Článek

Informaci o tom, že druhý díl on-line střílečky Destiny se podívá na osobní počítače skrze Blizzardí síť Battle.net, jsme přinesli již v květnu [celá zpráva]. Už v té době bylo jasné, že verze pro osobní počítače se oproti té konzolové trochu opozdí. Nyní je už rozhodnuto.

Foto: archív tvůrců

Ukázka ze hry Destiny 2

Destiny 2 se na počítačích objeví skoro o dva měsíce později a vyjde 24. října. Na konzolích navíc vyjde o dva dny dříve, než bylo původně plánováno, a to 6. září. Vývojáři si tak chtějí s PC verzí dát pořádně záležet, protože je to už hodně dlouho, kdy studio Bungie navštívilo PC platformu s druhým dílem střílečky Halo.

Dále vývojáři z Bungie konečně zveřejnili data, kdy bude probíhat beta testování druhého dějství. Fanoušci hry, kteří si ji již předobjednali, budou moci do testování naskočit již v polovině července. Majitelům konzole PlayStation 4 se beta odemkne 18. července a hráčům na konzoli Xbox One o den později.

Široké veřejnosti bez předobjednávek se přístup do bety odemkne 21. července a všichni budou společně hrát až do 23. července, kdy beta testování skončí. Testování verze pro osobní počítače proběhne někdy koncem srpna. Pevné datum zatím nebylo stanoveno.

Foto: archív tvůrců

Šéfové tříd z Destiny 2

Reklama

Výběr článků

Načítám