Hlavní obsah

HRA: The Smurfs - hrajte si se Šmouly

Novinky, Ondřej Pohl

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Kdo by neznal Šmouly, ty malé modré potvory, které se staly nedílnou součástí dětství mnohých z nás. Pojďte si na ně zavzpomínat prostřednictvím jedné jednoduché hry.

Článek

Jedná se o takovou nenáročnou záležitost ve flashi. Pokud vás hra přestane bavit (a dovolím si odhadovat, že tento okamžik přijde celkem brzy), nechejte si ji na počítači nainstalovánu pro případ, že budete někdy muset zabavit nějaké dítě. Tohle ho spolehlivě zaujme.

A co zde bude vlastně dělat? Ovládat šmoulíka jménem Mlsoun, který jako zběsilý pobíhá u spodního okraje a snaží se pochytat vše, co mu kuchař hází seshora. Kávu, koláčky, dorty - zkrátka na co si vzpomenete. Až vzduchem poletí kuchařská čepice, znamená to, že další sled poživatin poletí zase o něco rychleji. A tak pořád dokola, dokud neztratíte celkem čtyři životy, nadělené vám v úvodu.

DOWNLOAD, homepage, 0.3 MB, 4/10

Reklama

Související články

HRA: UGHly - pravěkým taxikářem

V dnešní podařené předělávce neméně zdařilé hry se podíváme na to, jak asi fungovaly taxíky v pravěku. Nebudete tomu věřit, ale je to ohromná legrace.

HRA: Run a War - jeden na jednoho

Ve středověku se bojovalo čestně - bez palných zbraní, vždy muž proti muži. Něco podobného si můžete vyzkoušet v dnešní hře.

Výběr článků

Načítám