Hlavní obsah

HRA: Park Racer - formule v parku

Novinky, Ondřej Pohl

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Že vám připadá myšlenka Formule 1 jezdící po parku absurdní? Pak vězte, že se jedná o dálkově řízené modely, přičemž jedním z nich budete závodit.

Článek

Moc kvalitních simulátorů v poslední době mezi freeware hrami nenajdete, a tak je člověk nucen vzít za vděk vším, co zrovna jede okolo, i když to vyloženě není špičková kvalita. A právě takový je i park Racer: pár hloupých chyb tvoří jasnou bariéru mezi ním a špičkovým produktem.

Tou první je jednotvárnost prostředí, ve kterém se pohybujete. I když hra nabízí profilem dvanáct odlišných tratí, všechny se nejspíš nalézají v tomtéž parku a proto vypadají jedna jako druhá a těch pár umělých stromků v okolí začne brzy nudit.

Stejně tak si můžete vybírat z bohaté nabídky aut, která se od sebe liší maximální rychlostí, akcelerací nebo přilnavostí k vozovce, ale v praxi jezdí víceméně jedno jako druhé a všechna dohromady docela pomalu.

Tím ovšem nechci říct, že by Park Racer byla nějaké špatná hra. Mezi její hlavní devizy patří hlavně pohledná grafika, nároční protihráči dostatek herních módů. Pokud tedy toužíte po něčem závodním, může vám Park Racer pomoci zkrátit čekání na něco kvalitnějšího.

DOWNLOAD, homepage, 2.9 MB, 7/10

Reklama

Související články

HRA: Nannoid - zajímavý arkanoid

Někdo nemůže odrážení kuličky od pošinky ani vidět, jiný si jím rád zkrátí dlouhou chvíli. Pro druhou skupinu tady mám jedno dobře vypadají a celkem hratelné...

HRA: Sea of Chaos - strhující námořní bitvy

Chcete se ponořit do světa, v němž žijí piráti, kteří bez skrupulí brázdí moře, bojují s královským loďstvem a přepadávají námořníky? A v špičkovém grafickém...

HRA: Speed Trasher - adrenalinový sport

Jedete na skateboardu, zavěšeni za autem a přeskakujete auta jedoucí v protisměru. Zdá se vám to jako hloupost? V dnešní hře rozhodně ne.

Výběr článků

Načítám