Hlavní obsah

Duchové převezmou vládu nad ostrovem. Tom Clancy's Ghost Recon: Breakpoint slibuje poutavou grafiku

Novinky, lez

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Ještě letos před Vánocemi přijde nová vojenská střílečka Tom Clancy’s Ghost Recon: Breakpoint, která zavede hráče do nehostinného a rozsáhlého otevřeného světa plného nástrah. Hráči tu budou moci prozkoumat Aurou, záhadami prorostlý ostrov, kde probíhá střet technicky nejpokročilejších zařízení s divokou a ničím nesvázanou přírodou.

Ukázka ze hry Ghost Recon: Breakpoint

 
Článek

Vlci, bývalá americká vojenská jednotka Duchů zradila a převzala vládu nad ostrovem. Pod vedením bývalého bratra ve zbrani Plukovníka Cole D. Walkera, ztvárněného Jonem Bernthalem, přeprogramovali drony společnosti Skell na zabijácké stroje a nebojí se je použít bez ohledu na počet mrtvých.

Nomad a Duchové jsou vysláni na průzkumnou misi, ale jejich helikoptéry jsou sestřeleny. Zraněni, bez podpory a jako lovná zvěř se hráči ponoří do intenzivních vojenských zážitků během bojů o přežití, likvidace jednotky Vlků a získání vlády nad ostrovem Auroa.

Foto: archív tvůrců

Ukázka ze hry Tom Clancy’s Ghost Recon: Breakpoint

Foto: archív tvůrců

Ukázka ze hry Tom Clancy’s Ghost Recon: Breakpoint

Strmé svahy, přibývající zranění a vyčerpání jsou novými výzvami pro hráče, jejichž schopnosti přežít projdou tvrdou zkouškou členitého terénu ostrova Auroa. Pro vyrovnání se s nepřízní osudu tu hráči dostanou úplnou svobodu pro plnění misí a budou mít k dispozici velké množství taktických možností a nástrojů, včetně sady nových vojenských vychytávek.

Budou moci přenášet těla nepřátel i spojenců, splynout s prostředím díky kamufláži nebo rozbít tábor, kde lze spravovat vybavení, změnit třídu a pilovat strategii. Nebude chybět ani možnost zvolit si z tisíců různých možností přizpůsobení pro vytvoření vlastního perfektního Ducha.

Tom Clancy’s Ghost Recon: Breakpoint bude k dispozici za 1599 Kč ve verzi pro PC, varianta pro konzole Xbox One a PlayStation 4 vyjde na 1799 Kč. Datum vydání je naplánováno na začátek října.

Foto: archív tvůrců

Ukázka ze hry Tom Clancy’s Ghost Recon: Breakpoint

Foto: archív tvůrců

Ukázka ze hry Tom Clancy’s Ghost Recon: Breakpoint

Reklama

Výběr článků

Načítám