Hlavní obsah

E3: Druhá sezona přinese do Apex Legends hromadu novinek

Novinky, rim

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Los Angeles

Hry typu battle royale jsou fenoménem poslední doby, a bezplatný titul Apex Legends je toho jasným důkazem. Fanoušci této hry se mohou těšit na druhou sezonu, která odstartuje již 2. července. Tvůrci to oznámili na veletrhu E3, který právě probíhá v americkém Los Angeles.

Apex LegendsVideo: archív tvůrců

 
Článek

Titul Apex Legends se stal v letošním roce naprostým fenoménem, kdy za pouhých sedm dní nasbíral 25 milionů hráčů z různých koutů světa. Během prvního měsíce se pak počet hráčů zvýšil na 50 milionů.

Tvůrci, kteří mimochodem stojí za hitem Titanfall, zaujali především tím, že hra obsahuje předdefinované hrdiny s jedinečnými schopnostmi. Hráči hrají ve skupinách po třech, každý hráč si vybere jedinečnou Legendu – vybírat přitom mohou například z rolí útok, obrana, podpora či průzkum.

Foto: archív tvůrců

Ukázka ze hry Apex Legends

Už příští měsíc bychom se přitom měli dočkat velkého vylepšení. V rámci tohoto bezplatného titulu bude totiž vydána druhá sezona, která přinese hromadu novinek. Tvůrci například lákají na novou hrdinku Wattson, která dovede postavit až 12 laserových bariér. Všechny nezvané návštěvníky přitom dovede sestřelit granáty, bude tedy lákat na defenzivnější způsob hry.

V arzenálu se objeví také nová zbraň L-Star, jehož přednosti jsou nepopiratelné. Hráči s ním totiž budou moci rozstřelit libovolné dveře, a nabourat tak protihráčovu obranu. Sluší se nicméně upozornit, že v bojišti nebude možné sbírat novou munici, hráči si budou muset vystačit s tou, co dostanou k L-Star na začátku.

Foto: archív tvůrců

Ukázka ze hry Apex Legends

V otázce zbraní by se měla dočkat vylepšení také oblíbená brokovnice Mozambique, konkrétnější však tvůrci zatím nebyli.

Změn se má dočkat také systém odměn. Ve zkratce to znamená, že čím výše se v hodnocení během jedné sezony hráči dostanou, tím bohatší odměnu nakonec získají.

Na bližší informace si nicméně budeme muset počkat až do úterý 2. července, kdy nová sezona startuje. K dispozici bude pro Xbox One, PlayStation 4 a počítače s operačním systémem Windows.

Foto: archív tvůrců

Ukázka ze hry Apex Legends

Může se vám hodit Zboží.cz:

Reklama

Výběr článků

Načítám