Hlavní obsah

Battlefield 4: První dojmy z nejočekávanější střílečky roku

Novinky, ryn

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Na konci minulého týdne byla oficiálně vypuštěna do světa beta verze nejočekávanější střílečky letošního roku Battlefield 4, která je přímou konkurencí pro populární pokračování ságy Call of Duty: Ghost. Mají se hráči skutečně na co těšit?

Upoutávka na hru Battlefield 4: Obléhání ŠanghajeVideo: EA Games

 
Článek

Battlefield 4 se vrací v plné parádě a přidává nové možnosti na bojišti. V beta verzi je zpřístupněna vlajková mapa Siege of Shangai ve všech módech. Na ní tvůrci ukazují takzvanou levoluci, tedy novou vlastnost, kterou bychom měli najít ve všech mapách pro více hráčů.

Jedná se o průběžnou změnu mapy, na kterou mají přímo vliv hráči. Na začátku kola se uprostřed metropole tyčí obří mrakodrap a v určité fázi se pomocí hráčů zřítí a změní tak kontrolní bod na troskami zmítané bojiště.

Foto: David Ryneš, Novinky

Ukázka ze hry Battlefield 4

Čtvrté pokračování opět dosahuje vysokých kvalit. Grafické zpracování je impozantní a zvuková stránka znovu perfektní. Do beta verze se mohou přihlásit všichni hráči, a to jak na PC, tak i na poslední generaci televizních konzolí.

Pro PC verzi je nutné mít účet Origin, pro konzole k tomu navíc platné členství. U Xbox 360 to je zlaté členství a u PlayStationu 3 PS+ program. Beta verze je momentálně v anglické lokalizaci. Vydání finálního Battlefieldu 4 je naplánováno na 29. října.

Foto: David Ryneš, Novinky

Ukázka ze hry Battlefield 4

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám