Hlavní obsah

Podívejte se na brutální ochutnávku z Mortal Kombatu, střeva létají vzduchem

Novinky, Jakub Kynčl

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Nový Mortal Kombat se stane legendou, to je něco, co můžeme s jistotou tvrdit už nyní. Ještě předtím, než si u nás budete moci přečíst nablýskanou recenzi, dovolíme si vás navnadit tím nejdrsnějším, co hra nabízí. Tradiční "fatality" totiž v novém Mortal Kombatu získaly nový rozměr. A je pořádně krvavý.

Článek

Jistě si pamatujete na tzv. fatality, které byly ve starých Mortal Kombatech šancí brutálně dobít poraženého soupeře. Tento prvek zůstal i novému Mortal Kombatu, jen ho dnešní doba povýšila do jiné roviny. Nyní brutalitu neznázorňuje zčervenání obrazovky, ale vidíte vše detailně. Možná až moc.

Obrovské množství brutálních zabití je však něčím, co hráče k obrazovkám magicky přitahuje. Vše je totiž dokonale graficky propracované a ačkoli slabší povahy budou zavírat oči, široká herní komunita si to jistě do sytosti užije. Tak tedy vzhůru do toho. "Finish him!"

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám